VPIS ABONMAJEV

Vabljeni k vpisu abonmajev za sezono 2020/2021 Od 1. do 19. septembra 2020!

Spoštovani,

sezona, ki je pred nami, je seveda tudi v znamenju virusa COVID-19 ter priporočil, ki se jih moramo v gledališču držati, zato je razmišljanje o poteku nove sezone zelo viharno. Ker ne vemo, kako se bodo priporočila spreminjala, bomo abonmajski sistem v prihodnji sezoni nekoliko spremenili in ob tem upamo, da nam boste kljub temu ostali zvesti. Želimo si, da bi  v naslednji sezoni morali narediti čim manj sprememb in da bomo naslednje leto lahko rekli: S skupnimi močmi in razumevanjem smo z zadovoljstvom pripeljali sezono do konca!

DOSEDANJI ABONENTI

Glavna sprememba v abonmajskem sistemu, ki jo smo jo zaradi zakonskih omejitev v povezavi s preventivnimi ukrepi zaradi koronavirusa primorani vpeljati za dosedanje abonente, je: PONOVNA IZBIRA SEDEŽA. Stari sedežni red v skladu z omejitvami žel ne more več veljati, zato si bodo morali vsi abonenti ob vpisu izbrati nov sedež za prihajajočo sezono.

REDNI ABONMA v sezoni 2020/2021 vključuje pet novih uprizoritev, in sicer:

*Abonenti, ki so imeli predstavo Škofjeloški pasijon vključeno že v abonma sezone 2020/2021, si bodo kot peto abonmajsko predstavo ogledali eno od gostujočih predstav po lastni izbiri.

Gostujoče predstave bomo razpisali takoj, ko bodo znane letošnje možnosti gostovanj.

ABONMA ŠPICA (za dijake in študente)

vključuje tri predstave v izvedbi Prešernovega gledališča Kranj

in dve gostujoči predstavi, ki bosta izbrani naknadno glede na razmere v zvezi s koronavirusom in možnostmi predstav za gostovanja.

Abonma SOBOTNA MATINEJA (za najmlajše od 3. leta starosti dalje)

Že 26. leto se bo med gledališko sezono, tj. od oktobra 2020 do marca 2021, Prešernovo gledališče vsako soboto ob 10. uri dopoldne čudežno spremenilo v vilo Čira čara, vrata pa bo, tako kot doslej, odpirala špasna in glasna, nabrita in umita, gostoljubna in navihana Pika Nogavička. Pridružite se nam na domišljijskih popotovanjih, kamor nas bo popeljalo štiriindvajset lutkovnih, gledaliških, glasbenih, plesnih, klovnovskih in pantomimskih predstav.

VPIS ABONMAJEV:

od 1. do 19. septembra 2020 za vpis rednih abonmajev

od 1. do 30. septembra za abonmaja Špica in Sobotna matineja (izven vpisa ostalih abonmajev poteka vpis med običajnim delovnim časom blagajne: vsak delavnik od 10. do 12. ure ter uro pred začetkom predstav).

 Urnik blagajne v času vpisa rednih abonmajev (1.-19. september):

- vsak delavnik dopoldne od 9.00 do 13.00

- vsak delavnik popoldne od 16.00 do 18.00

- ob sobotah od 9.00 do 12.00

- uro pred začetkom predstav.

PROGRAMSKA KNJIŽICA

z vsemi podrobnimi informacijami bo na voljo pri blagajni gledališča konec avgusta. Vsem našim dosedanjim abonetom jo bomo konec poletja kot običajno poslali na dom.

Veselimo se ponovnega druženja z vami!

Vaše Prešernovo gledališče Kranj