Ugodnosti za abonente

ZAKAJ (P)OSTATI ABONENT PREŠERNOVEGA GLEDALIŠČA KRANJ? 

• Ker si lahko bistveno ceneje ogledate svež in zanimiv izbor predstav v izvedbi izvrstnega domačega ansambla!

• Ker vas ob tem vedno čaka sedež, ki je vam najljubši in ste si ga izbrali ob vpisu.;

• Ker imate 20-odstotni popust pri nakupu vstopnic za gostujoče predstave in 50-odstotni popust za predstave v okviru Tedna slovenske drame.

• Ker je Prešernovo gledališče prepoznavno gledališče dobrih predstav!

• Vsakemu abonentu, ki bo v gledališče pripeljal novega abonenta, bomo priznali 50-odstotni popust pri nakupu abonmaja za sezono 2018/2019.

POPUSTI PRI NAKUPU REDNEGA ABONMAJA 

20-odstotni popust ● za zaposlene v podjetjih in organizacijah, s katerimi ima Prešernovo gledališče Kranj sklenjeno pogodbo o sodelovanju

30-odstotni popust ● za upokojence

40-odstotni popust ● za mlade do 26. leta

50-odstotni popust: ● za brezposelne (s potrdilom o statusu, ki ne sme biti staro več kot 30 dni), ● za vsakega tretjega in nadaljnjega družinskega člana z istim stalnim bivališčem,  pri nakupu abonmaja za vsakega dosedanjega abonenta, ki bo v gledališče pripeljal novega abonenta.

OBVEŠČANJE

Program za naslednji mesec izide konec tekočega meseca. Abonentom ga pošljemo brezplačno, na voljo pa je tudi pri blagajni gledališča in na drugih javnih krajih (knjigarne, knjižnice …) ter na spletni strani www.presernovo.si

Abonente o spremembah abonmajskih predstav obveščamo s SMS sporočili, izjemoma tudi po navadni pošti.

PRELOŽITEV OGLEDA ABONMAJSKE PREDSTAVE

Če si predstave ne morete ogledati na abonentski dan, nam to sporočite najkasneje dan pred predstavo na telefonsko številko blagajne (04 20 10 200). Izdali vam bomo nadomestno vstopnico za ogled predstave v drugem terminu. Abonenti rednih abonmajev lahko enkrat v sezoni brezplačno preložite ogled predstave, nadaljnje menjave pa se zaračunavajo (2 eur).