Cene vstopnic in abonmajev

DDV ni obračunan na podlagi 1. odstavka 94. člena ZDDV-1. Popusti se ne seštevajo. Vse cene so v EUR.

POPUSTI PRI NAKUPU VSTOPNIC ZA IZVEN

20-odstotni popust (z dokazilom o statusu): mladi do 26. leta, upokojenci , redni abonentje, uporabniki kartice Active Slovenia, člani knjižnega kluba Svet knjige

POPUSTI PRI SKUPINSKEM OGLEDU PREDSTAV

5-odstotni popust pri nakupu več kot 15 vstopnic (za eno predstavo)

10-odstotni popust pri nakupu več kot 50 vstopnic (za eno predstavo)

Skupinski popusti ne veljajo za premiere in silvestrsko predstavo, za nakup darilnih vstopnic, otroške predstave ter predstave in prireditve, katerih organizator ni Prešernovo gledališče. Popusti se ne seštevajo.

BREZPLAČNE VSTOPNICE 

Brezplačne vstopnice so na voljo pri blagajni gledališča uro pred predstavo, če so v dvorani še prosti sedeži. Na blagajni vodimo pregled izdanih brezplačnih vstopnic, v katerem osebo, ki uveljavlja pravico do brezplačne vstopnice, evidentiramo z imenom in priimkom ter dokazilom. 

Brezplačnih vstopnic ni mogoče dobiti za premiere, otroške predstave, silvestrsko predstavo ter prireditve, katerih organizator ni Prešernovo gledališče Kranj. Prav tako jih ni mogoče rezervirati.

1) BREZPLAČNE VSTOPNICE ZA BREZPOSELNE:  potrebujete osebni dokument in potrdilo Zavoda RS za zaposlovanje, ki ni staro več kot 30 dni. Pravico do brezplačne vstopnice imate zgolj brezposelne osebe, ne pa tudi vzdrževani družinski člani.

2) BREZPLAČNE VSTOPNICE ZA ČLANE STANOVSKIH DRUŠTEV: potrebujete osebni dokument in člansko izkaznico društva.

3) BREZPLAČNE VSTOPNICE ZA INVALIDE:  za invalide na invalidskem vozičku je vstopnica brezplačna, spremljevalec vstopnico plača. Priporočamo, da nas o obisku predhodno obvestite na telefonsko številko blagajne (04 20 10 200), da bomo lahko pravočasno uredili dostop v gledališče (dvižno ploščad). Vljudno prosimo, da na predstavo pridete najmanj petnajst minut pred njenim začetkom.

DDV ni obračunan na podlagi 1. odstavka 94. člena ZDDV-1. Popusti se ne seštevajo. Vse cene so v EUR.

 

POPUSTI PRI NAKUPU REDNEGA ABONMAJA 

30-odstotni popust za upokojence

40-odstotni popust za mlade do 26. leta

50-odstotni popust za vsakega tretjega in nadaljnjega družinskega člana z istim stalnim bivališčem, pri nakupu abonmaja za vsakega dosedanjega abonenta, ki bo v gledališče pripeljal novega abonenta ter za brezposelne (s potrdilom o statusu, ki ne sme biti staro več kot 30 dni).

 

*Z abonmajem PLUS si lahko nadgradite redni abonma z eno ali več gostujočimi predstavami do zapolnitve prostih sedežev

Doplačilo za posamezno gostujočo izbirno predstavo za abonente (v ceno je že vključen popust) je: 18 eur (prostor 1), 13 eur (prostor 2), 12 eur (prostor 3), 9 eur (prostor 4).

Pri predstavah abonmaja Plus sedežni red rednega abonmaja ne velja, temveč si ob vpisu izberete nov sedež.