Cene vstopnic in abonmajev

      

POPUSTI PRI NAKUPU REDNEGA ABONMAJA 

30-odstotni popust za upokojence

40-odstotni popust za mlade do 26. leta

50-odstotni popust za vsakega tretjega in nadaljnjega družinskega člana z istim stalnim bivališčem in pri nakupu abonmaja za vsakega dosedanjega abonenta, ki bo v gledališče pripeljal novega abonenta.

POPUSTI PRI NAKUPU VSTOPNIC ZA IZVEN

20-odstotni popust (z dokazilom o statusu): mladi do 26. leta, upokojenci , redni abonentje, uporabniki kartice Active Slovenia, člani knjižnega kluba Svet knjige

POPUSTI PRI SKUPINSKEM OGLEDU PREDSTAV

5-odstotni popust pri nakupu več kot 15 vstopnic (za eno predstavo)

10-odstotni popust pri nakupu več kot 50 vstopnic (za eno predstavo)

Skupinski popusti ne veljajo za premiere in silvestrsko predstavo, za nakup darilnih vstopnic, otroške predstave ter predstave in prireditve, katerih organizator ni Prešernovo gledališče. Popusti se ne seštevajo.

BREZPLAČNE VSTOPNICE

Brezplačne vstopnice so na voljo pri blagajni gledališča uro pred predstavo, če so v dvorani še prosti sedeži. Na blagajni vodimo pregled izdanih brezplačnih vstopnic, zato vas bo blagajničarka ob prevzemu vstopnice evidentirala z imenom in priimkom ter dokazilom. Brezplačnih vstopnic ni mogoče dobiti za premiere in silvestrsko predstavo, prav tako jih ni mogoče rezervirati.

ZA BREZPOSELNE:  potrebujete osebni dokument in potrdilo Zavoda RS za zaposlovanje, ki ni staro več kot 30 dni. Pravico do brezplačne vstopnice imate zgolj brezposelne osebe, ne pa tudi vzdrževani družinski člani.

ZA ČLANE STANOVSKIH DRUŠTEV: potrebujete osebni dokument in člansko izkaznico društva.

ZA INVALIDE:  za invalide na invalidskem vozičku je vstopnica brezplačna, spremljevalec vstopnico plača. Priporočamo, da nas o obisku predhodno obvestite na telefonsko številko blagajne (04 20 10 200), da bomo lahko pravočasno uredili dostop v gledališče (dvižno ploščad). Vljudno prosimo, da na predstavo pridete najmanj petnajst minut pred njenim začetkom.